Hypotheekformulieren

Het afsluiten van een passende hypotheek is voor iedere starter weer anders. Uw financiële situatie, (woon)wensen en toekomstplannen, maar ook wet- en regelgeving spelen hier een grote rol in. Een persoonlijke inventarisatie geeft inzicht op vormt de basis voor een goed doordacht hypotheekadvies.

Oversluiten kan u veel geld besparen. Uw huidige financiële situatie, (woon)wensen en toekomstplannen, maar ook wet- en regelgeving spelen hier een grote rol in. Een inventarisatie geeft inzicht op vormt de basis voor een goed doordacht hypotheekadvies.

U wilt uw huidige woning verkopen en doorstromen naar een nieuwe woning. U krijgt dan te maken met best wel ingewikkelde wet- en regelgeving. Een inventarisatie geeft inzicht op vormt de basis voor een goed doordacht hypotheekadvies.

Check hoe u ervoor staat met uw aflossingsvrije hypotheek. Met de uitkomst van de scan kunnen we nagaan of een vervolgactie zinvol is. Vooral als u een veel lager inkomen verwacht of als u een hoge hypotheek heeft ten opzichte van de waarde van de woning!

Met deze hypotheekscan wil ons kantoor wil nagaan of uw huidige hypotheekconstructie nog wel past. Kan het beter? Tegen een lagere rente? Met lagere woonlasten?

Door middel van een uniforme verbouwingsspecificatie is het mogelijk om de taxateur goed te informeren over de verbouwing die u van plan bent om uit te gaan voeren. Op die manier kan er een taxatierapport worden aangevraagd met een bijbehorende marktwaarde voor en na verbouwing. Deze waarde is nodig voor een goed hypotheekadvies en om een bouwdepot aan te kunnen vragen.

U heeft van ons kantoor de link naar deze werkgeversverklaring gekregen omdat u bij uw werkgever een werkgeversverklaring moet opvragen in verband met een hypotheekaanvraag. Geef deze link door aan uw werkgever. Vraag uw werkgever om de werkgeversverklaring voor u in te vullen, te ondertekenen en te versturen.

Download hier de werkgeversverklaring in invulbaar Word-format

Privacy speelt online een belangrijke rol. Voor het veilig versturen en ontvangen van bestanden kunt u gebruik maken van SafeDownload. U wisselt dan veilig bestanden uit met ons kantoor en andersom.

Login of registreer!